Zideris Uithoorn - Dagbesteding ’t Buurtnest

Iedereen wil graag nuttig bezig zijn en leuke dingen doen. Je wilt een prettige werkplek hebben met fijne mensen om je heen en doen wat je leuk vindt. Kun je goed met je handen werken? Ben jij creatief? Bij Zideris Uithoorn - ‘t Buurtnest mag iedereen mee doen op zijn of haar eigen manier. Want bij Zideris mag je zijn wie je bent, kun je groeien naar vermogen en ondersteunen wij je naar persoonlijk geluk.

 

Activiteiten op maat

‘t Buurtnest is een dagbestedingslocatie voor volwassenen van 20 tot 70 jaar. Er zijn verschillende werkzaamheden die je kunt doen. Bijvoorbeeld inpakwerkzaamheden en eenvoudige technische klussen. Spelletjes spelen, voorlezen, knutselen en handwerken zijn activiteiten die gedaan kunnen worden. Ook wordt er gekookt en gebakken bij ’t Buurtnest.

Samen met jou gaan we kijken wat jij leuk vindt om te doen en wat je wilt leren. Er is veel afwisseling in de activiteiten mogelijk.

 

Werken in de maatschappij

Het is ook mogelijk om in de gemeente Uithoorn  te werken. Dit kan bijvoorbeeld in een winkel, een school, een dagopvang voor ouderen, op een boerderij of in een restaurant. Je hoeft niet meteen alles te kunnen. Je leert en werkt tegelijk.

De begeleiding van de dagbesteding ondersteunen je bij de werkzaamheden op de werkvloer.

 

Contactgegevens

Zideris – dagbestedingslocatie ’t Buurtnest
Arthur van Schendellaan 59
1422 LB Uithoorn
Telefoonnummer: 06-82493611

Openingstijden: maandag t/m donderdag van 9.00 tot 15.30 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur
 

Wil je bij ons werken?

Je kunt je aanmelden bij het Zideris Zorgloket door te mailen naar zorgloket@zideris.nl