Op zoek naar
woongeluk

Bij Zideris mag je zijn wie je bent, groei je naar vermogen en vind je persoonlijk geluk.

 

Kom maar op met je eigenwil

Wij bieden professionele verzorging, begeleiding en ondersteuning aan jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Bij ons krijg je een eigen studio met badkamer en keukenblok. Ook hebben we een gezamenlijke woonkamer met grote keuken waar we samenkomen.

 

Wij geven je 24-uurs begeleiding op een plek waar jij je persoonlijk ontwikkelt, leuke activiteiten onderneemt en net zoals iedereen meedoet in de samenleving.

 

We kijken naar jouw unieke kwaliteiten, helpen jou je eigen keuzes te maken en jezelf te ontwikkelen binnen je mogelijkheden. Om bij ons te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig met een ZZP VG04, VG05 of VG06.

 

daadzinnige dagbesteding

Binnen ons activiteitencentrum is altijd iets te doen dat bij jou past. Wat wil je leren? Vind je het leuk om met een computer te werken? Hou je ervan creatief bezig te zijn? Of wil je liever in de tuin aan de slag? En er zijn altijd begeleiders die je helpen.

 

Wil je meer weten over het woongeluk bij Zideris Epe of over onze daadzinnige dagbesteding, download dan hier de folder >

 

 

Meld je hier aan

Boek hier een rondleiding

 

Heb je vragen, bel dan met Sigrid Drukker.

Bel op 06 83 16 72 72 of mail op s.drukker@zideris.nl

Heb je vragen, bel dan met Sigrid Drukker.

Bel op 06 83 16 72 72 of mail op s.drukker@zideris.nl