Buitenzorg

Buitenzorg is een volkstuinencomplex en een dierenkampje. Hier is een dagbestedinglocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn er elke maandag, dinsdag en donderdag.

Wat kun je doen?   

Er is heel veel te doen! Je kunt bijvoorbeeld helpen met het schoonmaken van de konijnenhokken, de andere dierenverblijven, zoals van de kippen, de vogels en de geiten. Ook kun je van alles doen in de tuin: spitten, zaaien, onkruid weghalen, vegen, takken opruimen, oogsten, plantjes verpotten of stekken, snoeien.

In de zomer is er een kraampje aan de weg waar de groente wordt verkocht. In de winter hebben we naast de schoonmaakwerkzaamheden van de hokken een binnenactiviteit. Deze winter hebben we ringen op boutjes gedraaid.

Samenwerken doe je met…

Je werkt samen met andere cliënten. Er werken vier tot acht mensen.
En er werken ook leerlingen stage van Blink.

Werkplek   

Er is een gemeenschappelijke ruimte, waar we tussen de middag met elkaar eten en waar we in de winter binnenactiviteiten kunnen doen.

Hoe kom je hier te werken? 

Samen met een jobcoach zoekt je uit wat je wilt. Ook de persoonlijk assistent of begeleider onderzoekt met jou de wensen en mogelijkheden voor  werk- en dagbestedingsprojecten.

Meer informatie

> Adres: Buitenzorg, Ruisseveen 17, 3906NA Veenendaal
> Internetpagina van Stichting Buitenzorg (andere pagina)
> Bereikbaar via telefoonnummer 06-10902044
> Aanmelden kan via het Zideris Zorgloket

 

Buitenzorg_1.png
Buitenzorg_2.png
Buitenzorg_3.png
Buitenzorg_4.png