Kersttocht Zideris Rhenen op 16 december

22-11-2016 - Zideris Rhenen

Op vrijdagavond 16 december 2016 is de jaarlijkse Kersttocht van Zideris Rhenen. De Cuneraweg 12 wordt volledig omgetoverd en in kerstsfeer ondergedompeld. Komt u ook een kijkje nemen?
 

Op het terrein wordt het Kerstverhaal levend uitgebeeld. Dit gebeurt met toneelspelen, dans, zang en dieren. Op deze manier beelden vrijwilligers het Kerstverhaal uit voor mensen met een verstandelijke beperking. De cliënten gaan in groepen langs alle voorstellingen dwars door het Kerstverhaal heen. Uit ervaring weten wij dat ze al ver voor de Kersttocht aangeven naar de tocht uit te kijken, omdat het een enorme indruk achterlaat.  U bent ook van harte welkom om ook te komen en de Kersttocht zelf te beleven!
 

Aan het einde van de Kersttocht is er ook een kerstmarkt waar u producten kunt kopen die door de cliënten zelf zijn gemaakt. De Zideris Kersttocht komt tot stand in samenwerking met diverse verenigingen en organisaties uit de omgeving van Rhenen.
 

wanneer

vrijdag 16 december 2016

Waar

Zideris Rhenen (Heimerstein)
Cuneraweg 12 in Rhenen

Tijdstip

Tussen 18.30-19.30 uur beginnen onze cliënten aan hun Kersttocht.
U bent van harte welkom tussen 19.30 - 20.30 uur.

Parkeren

Parkeergelegenheid is aan de overkant van de hoofdingang van Zideris.

Startpunt kersttocht

De start van de Kersttocht is in het restaurant van Zideris. Volgt u de borden die hiernaar verwijzen. Daar staat koffie/thee voor u klaar.

Eindpunt kersttocht

De Kersttocht eindigt in De Herberg waar de mogelijkheid is om onder het genot van een drankje en gezellige muziek nog wat na te praten.