Persoonlijk Begeleider Ambulant 6-12 uur in Veenendaal

18-03-2019

Hoe zien je werkzaamheden als Persoonlijk Begeleider Ambulant er uit?

Als persoonlijk begeleider ondersteun je de cliënt om de regie over zijn/haar eigen leven te behouden. Samen met de cliënt onderzoek je wat de cliënt nodig heeft, duidt zijn of haar signalen en bepaal je de zorgvraag die je omzet in doelen. Je zorgt ervoor dat jij en jouw collega’s de ondersteuningsvraag begrijpen, waarbij de regie bij de cliënt blijft, en de ondersteunende begeleiding hierbij aansluit.

 

De doelen verwerk je in een persoonlijk plan, dat tevens gebruikt wordt voor de indicatieaanvraag. Je kent het belang van dit individuele plan en de indicatieaanvraag. Daarom benader je de cliënt met een open, nieuwsgierige en onderzoekende houding. Veel van de cliënten maken het liefst een afspraak met je in de avonduren. Voor jou is het geen probleem om meerdere avonden per week bezig te zijn met je werk. Daarnaast ben je ook op andere tijden toegankelijk en bereikbaar. Naast deze begeleidingsafspraken overleg je met collega’s en denk je met betrokkenheid en enthousiasme mee over de vernieuwingen in de zorg.

 

Wat krijg je daar voor terug?

 • Een afwisselende en zelfstandige baan;
 • Salaris Fwg 40, tussen de € 1898,- en € 2807,- bruto per maand bij 36 uur;
 • Onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering van 7,05 % en werkkostenregeling tot € 450,- per jaar;
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching;
 • Ondersteuning en feedback van je collega’s;
 • Een organisatie in verandering en ontwikkeling.

 

Wat zit er in je bagage?

 • Een zorggerelateerd diploma op minimaal MBO 4 niveau;
 • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching;
 • Minimaal drie jaar ervaring met de LVB doelgroep, waar ook met verslaving en psychische problematiek;
 • Je bent in het bezit van een auto;
 • Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een man ivm de doelgroep waar je mee gaat werken.

 

Hierbij stel ik je je nieuwe werkplek voor:

De ambulante begeleiding wordt gegeven aan circa 25 cliënten woonachtig in Veenendaal en omgeving. De begeleiding wordt gegeven bij de cliënt thuis en is gericht op het hebben van eigen regie en beslissingen over de invulling van je leven. Daarbij sluit de begeleiding aan bij de onderwerpen die de cliënt zelf belangrijk vindt. Binnen Zideris wordt gewerkt volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

 

Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Dan vragen we je te solliciteren via de volgende link Persoonlijk begeleider Ambulant

 

De uiterlijke inzenddatum is 25 april as. Voor vragen kun je via de receptie (088 5132513) bellen met Anita van Ingen (Persoonlijk Begeleider Ambulant).