Laar 1, Laar 3 en Laar 5

 

Zideris Rhenen - Laar 1

Laar 1 is een kleinschalige en goed uitgeruste omgeving voor cliënten die structuur, veiligheid en rust nodig hebben.  De woning ligt aan een sfeervol straatje en je kijkt uit over de Grebbeberg, de weilanden en de andere woningen van Zideris.
 
Er wonen bij Laar 1 zes mensen. Zij hebben allemaal hun eigen slaapkamer met eigen sanitaire voorzieningen. 
Je deelt de woonkamer, de keuken en het sanitair. 
Er is altijd begeleiding aanwezig als de bewoners thuis zijn. 
Je hebt een zorgzwaartepakket ZZP 6 of 7 nodig

Meer informatie

Laar 1_1
Laar 1_2
 
 

Zideris Rhenen - Laar 3

Wonen in Laar 3 betekent wonen in een beschermde omgeving met intensieve begeleiding en ondersteuning. Er is een rustige, huiselijke en ontspannen sfeer. Laar 3 ligt nabij een plein en kijkt aan de voorzijde uit op het activiteitencentrum en aan de achterzijde op de weilanden en boerderijen.
 

 

 
Laar 3 beschikt over 6 ruime zit/slaapkamers die cliënten zelf kunnen inrichten. Elke zit/slaapkamer heeft een ingang via de centrale gang en een tuindeur die uitkomt op een tuintje met terras. Iedere kamer heeft een afgeschermde eigen tuin.
Je deelt de woonkamer en keuken. 
Er is altijd begeleiding aanwezig als de bewoners thuis zijn. 
Je hebt een zorgzwaartepakket ZZP 7 nodig

Meer informatie

Laar 3
 
 

Zideris Rhenen - Laar 5

De cliënten van Laar 5 zijn volwassenen met een verstandelijke beperking in combinatie met een stoornis binnen het autistisch spectrum. Voorspelbaarheid, rust en structuur helpen hen om op een prettige, ontspannen manier te wonen en te werken, zich veilig te voelen en ruimte te ervaren om zichzelf te mogen zijn. Er wordt gewerkt met individuele dagprogramma’s. De communicatie wordt in een aantal gevallen ondersteund met pictogrammen.
 
Laar 5 heeft zes ruime zit/slaapkamers die cliënten zelf kunnen inrichten. Elke zit/slaapkamer heeft een ingang via de centrale gang en een tuindeur die uitkomt op een tuintje met terras. Iedere kamer heeft een afgeschermde eigen tuin.
Elke cliënt beschikt op zijn kamer over een eigen douche/bad, toilet en wastafel.
Er is altijd begeleiding aanwezig als de bewoners thuis zijn.
Je hebt een zorgzwaartepakket ZZP 6 of 7 nodig

Meer informatie

Laar 5_1
Laar 5_2