Ik zoek een plek om te wonen

Wonen bij Zideris kan op verschillende manieren:
zelfstandig in een huis in een heel gewone straat,
of met anderen samen in een huis van Zideris.
Met je eigen kamer of appartement,
en een ruimte waar je samen dingen kunt ondernemen.
Samen zoeken we naar een omgeving die goed bij jou past.
 
 
Zideris Achterberg Zideris Bilthoven Zideris Bosch en Duin
wonen_achterberg

wonen_bilthoven

wonen_bosch_en_duin
In het rustige dorpje Achterberg woon je in een woonwijk. De huizen  zijn ruim en zien er vrolijk uit. In Bilthoven kun je zo zelfstandig mogelijk wonen in een fijne woonwijk. En als het nodig is, helpen we je een handje om (nieuwe) activiteiten te ondernemen. Er wonen in de prachtige oude villa aan de Duinweg 13 jongeren. Op het mooie, beschutte terrein kun je skelteren, schommelen en tafeltennis spelen.
zzp  ZZP 4, 5, 6 zzp  ZZP 4, 5, 6 zzp  ZZP 4, 5, 6
 
Zideris Epe Zideris Huis ter Heide Zideris Mijdrecht
wonen_huis_ter_heide wonen_mijdrecht

Zideris Epe ligt op een groot landgoed aan de rand van Epe. Het terrein is bosrijk, groen en er is een mooie grote tuin waar je veel bewegingsruimte hebt.

in de plezierige omgeving van de Rembrandtlaan in Huis ter Heide wonen twee groepen jongeren. Er is ook dagbesteding, paarden, een zwembad én een voetbalveld. Zideris Mijdrecht staat letterlijk en figuurlijk midden in de wijk. De begeleiding is erop gericht dat je mee kunt beslissen over de invulling van je leven.
 zzpZZP 4, 6, 7 zzp  ZZP 4, 5, 6 zzp  ZZP 4, 5, 6
 
Zideris Rhenen Zideris Veenendaal Zideris Wageningen
wonen_rhenen wonen_veenendaal wonen_wageningen
in de gemeente Rhenen heeft Zideris diverse mogelijkheden: in de landelijke woonkern Heimerstein, in de wijk aan de Groene- en Molenweg, of aan de Grebbeweg. wil je midden in het centrum wonen, of liever in Veenendaal-West? Bij Zideris woon je begeleid in een eigen appartement of studio! in Wageningen kun je bij Zideris aan de Crocusstraat en in de nieuwe locatie aan de Generaal Foulkesweg!
zzp  ZZP 4 - 8 zzp  ZZP 4, 5, 6 zzp  ZZP 4, 5, 6
     

Zideris Uithoorn

   
   
In Uithoorn woon je op een fijne en veilige woonlocatie midden in de wijk.    
zzp ZZP 4,6  

 
 

 

Wonen bij Zideris: waar heb je recht op?

Als je komt wonen in één van de woningen van Zideris is het fijn om te weten waar je recht op hebt. Wat moet je zelf regelen en wat regelt Zideris voor je? Lees het in ons infoblad "Waar heb je recht op...".