Werk en dagbesteding in De Bilt

Iedereen wil graag leuke dingen doen. Een prettige werkplek met fijne mensen om je heen, doen wat je leuk vindt. Sinds eind 2015 kan dat bij Zideris De Bilt vanuit onze locatie aan de Koperwieklaan in Bilthoven!

Wat kun je doen?

Groepsgerichte dagbesteding

KoZi biedt individuele begeleiding op maat en groepsgerichte activiteiten waarbij nabijheid aan de cliënt een belangrijke rol speelt. KoZi is gericht op ouder wordende cliënten. We bieden activiteiten aan die zijn gericht op vitaliteit, zitgymnastiek bijvoorbeeld. Ook maken we samen een levensboek.

De ruimte waarin we werken is zo ingericht dat cliënten naar wens in de groep of apart kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Participerende dagbesteding

Er zijn in de omgeving van KoZi talrijke mogelijkheden om werk en dagbesteding te bieden aan cliënten die dit wensen. Bij Zideris De Bilt werkt een werkcoach die de cliënten begeleidt op de werkvloer.

Voorbeelden zijn:

  • Horecawerkzaamheden zoals koffie of thee verzorgen of afwassen;
  • Licht schoonmaakwerk;
  • Groenvoorziening;
  • Ondersteunend werk op school of in de klas;
  • Ondersteunende werk in winkels of bij bedrijven in de buurt;

Onze cliënten werken o.a. bij wijkrestaurant ‘Bij de Tijd’.

Samenwerken doe je met...

Je collega’s van KoZi en vaak ook met mensen van andere bedrijven. Je krijgt begeleiding van medewerkers van Zideris. Bij de individuele werkplekken wordt je -zodra je de vaardigheden hebt geleerd- op afstand begeleid. De begeleiders coachen jou op je werk en begeleiden je op maat bij de afgesproken werkzaamheden.

Wil je bij ons werken?

Dat kan misschien wel! Je kunt je aanmelden bij het Zideris Zorgloket. De medewerkers van het Zideris Zorgloket begeleiden je van A tot Z om een fijne plek bij Zideris te vinden: we helpen je graag!

Meer informatie

> Het adres van deze locatie is Zideris De Bilt, Koperwieklaan 3 in Bilthoven
> KoZi is bereikbaar via telefoonnummer 030 229 6743 of per e-mail op:
kozi@zideris.nl
> Aanmelden kan via het Zideris Zorgloket

werk-_en_dagbesteding_...
werk-_en_dagbesteding_...
werk-_en_dagbesteding_...
werk-_en_dagbesteding_...
werk-_en_dagbesteding_...
werk-_en_dagbesteding_...
werk-_en_dagbesteding_...