De Tuinderij

Dé activiteitengroep met een mooie tuin met kassen. Spitten, zaaien, onkruid wieden, water geven en niet te vergeten oogsten: er is het hele jaar door van alles is te doen en te beleven bij
De Tuinderij in Rhenen.

Wat kun je doen?

Een goede sfeer is erg belangrijk bij De Tuinderij; je mag meedoen, maar je mag ook simpelweg beleven. Door te horen, ruiken, proeven en voelen gaat er een hele wereld voor je open. Daar helpen we je graag bij.

 

Bij De Tuinderij werk je vaak lekker buiten. De groep verbouwt allerlei groenten en fruit. Dit verkopen tijdens de verkooprondes op het terrein aan de Cuneraweg. Ze maken ook jam, sap en kruidenolie. En drogen ook fruit en kruiden.

 

Wil jij je zintuigen inzetten? Of vind jij het leuk om buiten te (leren) werken? Kom dan eens een rondje lopen door de tuin. De tuinmannen en -vrouwen geven met liefde een rondleiding. 

Samenwerken doe je met

Er werken in de tuingroep negen cliënten van Zideris. Er werken zowel mannen als vrouwen.

Werkplek   

Wij hebben eigen werkplek op het Activiteitencentrum van Zideris Rhenen. Tussen de middag lunchen we met z’n allen in het Forum op hetzelfde terrein.

Hoe kom je hier te werken?

Samen met een jobcoach zoekt je uit wat je wilt. Ook de persoonlijk assistent of begeleider onderzoekt met jou de wensen en mogelijkheden voor  werk- en dagbestedingsprojecten.

Meer informatie

> Adres: Cuneraweg 12, 3911 RN Rhenen
> Bereikbaar via telefoonnummer 088 513 2513
Tuinderij_1.jpg
Tuinderij_2.jpg
Tuinderij_3.jpg
Tuinderij_4.jpg
Tuinderij_5.jpg
Tuinderij_6.jpg
Tuinderij_7.jpg
Tuinderij_8.jpg