Het Decoratieatelier

Bij Het Decoratieatelier hebben ze het talent om alles mooi te maken!

Wat kun je doen?

Je kunt bijvoorbeeld doosjes en notitieboekjes versieren, maar ook plantenpotjes, hout en andere materialen. Wij zijn een creatieve groep, en er zijn mensen die bij ons komen om te schilderen, te tekenen, te krijten of te verven. Er is heel veel mogelijk! Iedereen in de groep krijgt werk wat bij hem of haar past, dit is heel fijn en zo werk je altijd op je eigen niveau.
 
Het is handig en leuk als je ook creatief bent, maar dit is niet heel belangrijk. Het belangrijkste is dat we het als groep gezellig hebben en in een fijne en veilige omgeving kunnen werken.
 
We beginnen ’s morgens om 9.00 uur en werken tot ’s middags 16.00 uur.

Samenwerken doe je met

Er werken bij het Decoratieatelier ongeveer acht personen. Er werken zowel mannen als vrouwen.

Werkplek  

Wij hebben eigen werkplek op het Activiteitencentrum van Zideris Rhenen. Tussen de middag lunchen we met z’n allen in het Forum op hetzelfde terrein.
Al onze mooie decoraties worden verkocht in de Pleinshop tegenover ons. Van dit geld kunnen wij weer nieuwe spulletjes kopen om mee te werken.

Werkplek  

Samen met een jobcoach zoekt je uit wat je wilt. Ook de persoonlijk assistent of begeleider onderzoekt met jou de wensen en mogelijkheden voor  werk- en dagbestedingsprojecten.
 

Meer informatie

> Adres: Cuneraweg 12, 3911 RN Rhenen
> Bereikbaar via telefoonnummer 088 513 2513
Decoratieatelier_1.jpg
Decoratieatelier_4.jpg
Decoratieatelier_3.jpg
Decoratieatelier_2.jpg
Decoratieatelier_5.jpg